Zmarta

Genom Zmarta får du möjlighet att förbättra din privatekonomi genom att jämföra och teckna försäkringar, elavtal och bolån. Med ett omfattande nätverk bestående av över 35 långivare kan du vara trygg med att få den mest fördelaktiga räntan på privatlån upp till 600 000 kronor. För företagsägare finns möjligheten att låna upp till 5 000 000 kronor för investeringar eller tillväxt. Zmarta AB, etablerat år 2013, är ett svenskt företag som erbjuder en digital plattform för både privatpersoner och företag som önskar jämföra låneerbjudanden från olika banker och långivare. Genom samarbete med över 30 banker och andra långivare strävar Zmarta efter att tillhandahålla konkurrenskraftiga lån, krediter och andra finansiella produkter till privatpersoner och företag.

Läs mer & ansök ->

Zmarta – En översikt av tjänster och fördelar

Zmarta, som grundades i Sverige, är en framstående jämförelsetjänst inom lån, försäkringar och energi och är en av de ledande aktörerna i Skandinavien med över 1,2 miljoner kunder.

Produkter och tjänster

1. Lån: Zmarta erbjuder en omfattande jämförelse av lån från över 50 långivare i Sverige, Norge och Finland. Oavsett om det är ett personligt lån, billån eller bostadslån, kan Zmarta hjälpa dig att hitta det bästa lånet som passar dina specifika behov.

2. Försäkringar: Med en imponerande jämförelse av försäkringar från över 200 försäkringsbolag i Sverige, Norge och Finland kan Zmarta hjälpa dig att identifiera den bästa försäkringen för din bil, hem, hälsa och liv.

3. Energi: Zmarta möjliggör jämförelser av el- och gastariffer från över 20 olika leverantörer i Sverige, vilket hjälper dig att hitta det mest fördelaktiga energiavtalet som passar dina behov.

Hur det fungerar

För att använda Zmarta behöver du endast ange grundläggande information om dig själv och dina behov. Därefter utför Zmarta en omfattande jämförelse av tusentals erbjudanden från olika långivare eller leverantörer. Slutresultatet presenteras i form av en lista över de bästa tillgängliga erbjudandena, kompletterat med detaljerad information om varje alternativ.

Fördelar med att använda Zmarta

 1. Spara pengar: Zmarta möjliggör besparingar på lån, försäkringar och energi, vilket ger ekonomisk fördel för användarna.

 2. Få det bästa erbjudandet: Med jämförelse av tusentals erbjudanden strävar Zmarta efter att hitta det optimala alternativet som passar dina unika behov.

 3. Spara tid: Zmarta tar över det tunga arbetet med att jämföra erbjudanden, vilket sparar användarens tid och gör processen enkel och smidig.

 4. Tillförlitlig och pålitlig: Med över 1,2 miljoner kunder är Zmarta ett pålitligt företag, vilket ger användarna förtroende för dess tjänster.

Sammanfattning

Zmarta utmärker sig som ett utmärkt verktyg för att både spara pengar och hitta de mest förmånliga erbjudandena inom lån, försäkringar och energi. Dess omfattande tjänster och pålitlighet gör det till en föredragen plattform för över 1,2 miljoner användare.


Zmarta omdöme

Vi har analyserat recensioner av Zmarta för att få en inblick i användarnas upplevelser. Med 20 464 omdömen (2024-01-11) som referenspunkt kan vi analysera mönster och trender för att förstå vad som gör Zmarta populärt eller möjligen ger upphov till vissa bekymmer.

Den stora majoriteten av användarna, ungefär 80%, har gett Zmarta den högsta möjliga betygsättningen, 5 av 5. Detta indikerar en stark förtroendefaktor och hög nöjdhet bland användarna. När så många människor ger maximalt betyg är det vanligtvis en indikation på en pålitlig och effektiv tjänst.

Utan er hjälp så hade jag fortfarande inte fått mina lån samlade och tack vare er så har jag ut 2000 kr mer i månaden. - Jan Håkansson via Trustpilot (2024-01-08)

För de användare som inte gav det maximala betyget men ändå var positiva, vilket representerar 15% av recensionerna, är det intressant att undersöka vad som kan ha förbättrats för att nå en 5-stjärnig bedömning. Detta ger möjlighet till kontinuerlig förbättring och anpassning efter användarnas behov.

De resterande recessionerna, cirka 5% av, har gett Zmarta 3 stjärnor eller lägre. För att förstå orsakerna bakom dessa mindre positiva recensioner, kan det vara värt att läsa de specifika kommentarerna och identifiera eventuella mönster av oro. Det kan handla om förväntningar som inte uppfylls, brist på tydlighet i informationen eller andra faktorer som påverkat användarnas upplevelse negativt.

Sammanfattningsvis tycks Zmarta ha lyckats bygga upp en stark och positiv relation med majoriteten av sina användare, som återspeglas i de höga betygen. Emellertid bör varje individuell recension läsas noggrant för att förstå de unika omständigheterna bakom varje användares upplevelse och för att identifiera eventuella områden för förbättring.

Det är alltid en god praxis att överväga både det övergripande betyget och enskilda recensioner för att få en mer nyanserad och heltäckande bild av Zmartas prestationer och kundtillfredsställelse.

Zmarta omdöme via Trustpilot

Lånefaktas omdöme av Zmarta

Zmarta, som låneförmedlare, erbjuder låntagare en omfattande service genom att samarbeta med ett imponerande antal långivare, vilket inkluderar 35 olika banker och finansiella institutioner. Detta ger låntagarna ett brett utbud av möjliga alternativ när de söker efter lån. Genom att agera som en mellanhand mellan låntagare och långivare strävar Zmarta efter att göra låneprocessen smidigare och mer bekväm för sina kunder.

En positiv aspekt av att använda Zmarta som låneförmedlare är att det endast resulterar i en kreditupplysning (UC) för låntagaren. Detta kan vara fördelaktigt för dem som vill minimera antalet kreditupplysningar på sin kreditrapport, vilket kan vara en viktig faktor vid övervägande av låneansökningar och kreditgodkännanden.

En möjlig nackdel med Zmarta vara att vissa långivare med konkurrenskraftiga räntor kanske inte är representerade i deras nätverk. Det är viktigt för låntagare att noggrant utvärdera de lån och räntevillkor som erbjuds genom Zmarta för att säkerställa att de får det bästa erbjudandet för sina individuella behov och ekonomiska situation.

Sammanfattningsvis erbjuder Zmarta en omfattande plattform för låntagare genom sina samarbeten med 35 olika långivare. Fördelen med endast en kreditupplysning är betydande, men det är också viktigt att vara medveten om att vissa långivare kanske inte finns representerade. Det är alltid klokt för potentiella låntagare att jämföra och överväga alla tillgängliga alternativ noggrant innan de fattar beslut om ett lån.


Ansök med Zmarta

Möjlighet till osäkrade privatlån
När du letar efter en väg att ta ett privatlån utan säkerhet och samtidigt strävar efter att säkra den bästa räntan är Zmarta en värdefull resurs. Denna jämförelsesida erbjuder dig möjligheten att ansöka om lån på upp till 600 000 kronor. Detta tillhandahåller en flexibilitet och möjlighet att välja utifrån dina behov och önskemål.

Fördelarna med osäkrade lån
Det osäkrade lånet ger dig friheten att använda lånebeloppet som du finner mest passande för din situation. Emellertid finns det specifika långivare som kan ha restriktioner gällande användningen av lånet. Till exempel kan det vara att vissa långivare inte tillåter användning av lånet för att starta ett företag eller för köp av bostad. Det är av yttersta vikt att noggrant undersöka dessa begränsningar och regler innan du bekräftar låneavtalet.

Klarhet i lånevillkor
Att förstå villkoren är avgörande innan du tar ett lån. Zmarta ger dig verktygen för att jämföra olika lånealternativ och förstå villkoren för varje erbjudande. Det ger dig en möjlighet att fatta ett välinformerat beslut om vilket lån som passar bäst för dina behov och ekonomiska förutsättningar.

Reflektion över låneanvändning
Det är alltid viktigt att reflektera över syftet med lånet och att vara medveten om långivarnas eventuella restriktioner. Genom att planera och fundera över vad du behöver lånet till kan du säkerställa att det valda lånet överensstämmer med dina avsikter och behov. Detta säkerställer att du använder lånet på ett sätt som är i linje med lånevillkoren och långivarens krav.


Räntor hos Zmarta: En översikt och jämförelse

Räntesatserna hos Zmarta varierar beroende på flera faktorer, inklusive låntyp, lånebelopp, löptid och din ekonomiska situation. För privatlån ligger räntan generellt sett mellan 4,75 % och 33,99 %, medan bolånen har räntor som sträcker sig från 1,20 % till 5,99 %.

Exempel på räntor hos Zmarta:

 1. Privatlån på 100 000 kr med 10 års löptid:

  • Räntan kan variera mellan 4,75 % och 33,99 %.
 2. Bolån på 2 000 000 kr med 25 års löptid:

  • Räntan kan variera mellan 1,20 % och 5,99 %.

Räntan sätts baserat på flera faktorer, inklusive lånebelopp, löptid och din ekonomiska situation. Här är några aspekter att beakta:

 • Storleken på lånet: Generellt sett tenderar större lån att ha högre räntor.
 • Löptiden: En längre löptid kan resultera i högre räntor.
 • Din ekonomiska situation: Din kreditvärdighet, inkomst och förmåga att återbetala påverkar räntesatsen.

Zmarta samarbetar med över 50 långivare i Sverige, Norge och Finland. När du ansöker om ett lån skickar Zmarta din förfrågan till flera långivare. Dessa långivare kommer sedan att utvärdera din ansökan och presentera dig med låneerbjudanden.

För att göra ett informerat beslut är det viktigt att jämföra räntorna från olika långivare innan du väljer vilket lån som passar dig bäst. Zmartas jämförelsetjänst kan vara till stor hjälp i denna process, vilket ger dig överblick och möjlighet att välja det mest fördelaktiga lånet för din situation.


Flexibilitet i lånealternativ

Mångsidighet i lånealternativ hos Zmarta

Zmarta strävar efter att möta olika ekonomiska behov genom att erbjuda en omfattande palett av lånealternativ. För privatlån sträcker sig lånebeloppen mellan 5 000 och 600 000 kronor. För dem som överväger bostadsfinansiering sträcker sig bolånen upp till 10 000 000 kronor, medan företagslån kan omfatta belopp på upp till 5 000 000 kronor.

Denna mångfald i lånealternativ ger utrymme för varierande finansiella mål och behov. Till exempel kan ett privatlån användas för att finansiera en semester, bilköp, renovering eller andra personliga utgifter. Ett bolån kan hjälpa till att förverkliga drömmen om ett eget hem, medan ett företagslån möjliggör finansiering av expansion eller investering.

Enkel ansökningsprocess hos Zmarta

Ansökan om lån hos Zmarta är smidig och snabb. Du kan enkelt fylla i en kostnadsfri ansökan online på Zmartas webbplats. I ansökan behöver du ange din personliga information, inkomst och utgifter.

När du har skickat in din ansökan distribuerar Zmarta den till flera olika långivare. Dessa långivare bedömer sedan din ansökan och presenterar ett låneerbjudande.

Effektiv ansökningshantering hos Zmarta

En betydande fördel med Zmarta är att endast en kreditupplysning görs per ansökan. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att din kreditvärdighet påverkas negativt om du ansöker om lån hos flera olika långivare.

Ansökningsprocessen hos Zmarta tar endast några minuter att fylla i online. Efter att du har skickat in din ansökan kan du avvakta svar från långivarna.

Sammanfattningsvis

Zmarta utmärker sig genom att erbjuda ett omfattande utbud av lånealternativ som täcker olika ekonomiska behov. Ansökningsprocessen är snabb och enkel, och tack vare att endast en kreditupplysning tas per ansökan, kan du söka flera lån utan att riskera negativ påverkan på din kreditvärdighet.


Effektiv hantering av dina finansiella tjänster med Mina sidor hos Zmarta

Mina sidor hos Zmarta utgör en integrerad plattform på deras webbplats som möjliggör en smidig och effektiv hantering av dina lån, försäkringar och övriga tjänster från Zmarta. En sömlös inloggning på Mina sidor sker med din e-postadress och lösenord.

Vilka möjligheter finns det på Mina sidor:

 1. Översikt över lån och försäkringar:

  • Få en överblick över alla dina lån och försäkringar från Zmarta.
  • Tillgång till detaljerad information om varje lån eller försäkring, inklusive ränta, löptid och återbetalningsbelopp.
 2. Ansök om nya lån eller försäkringar:

  • Möjlighet att ansöka om nya lån eller försäkringar direkt från Mina sidor.
  • Zmarta skickar din ansökan till flera långivare, vilka utvärderar din ansökan och presenterar låneerbjudanden.
 3. Uppdatera din information:

  • Enkelt uppdatera din personliga information, såsom adress eller e-postadress.
 4. Kontakta Zmartas kundtjänst:

  • Direkt tillgång till Zmartas kundtjänst via Mina sidor genom e-post, telefon eller chatt.

Beskrivning av Mina sidor:

 1. Lån:

  • Under fliken "Lån" ges en översikt över alla dina lån från Zmarta med detaljer som ränta och löptid.
  • Ansökningsmöjlighet för nya lån där Zmarta skickar din ansökan till flera långivare, som sedan presenterar låneerbjudanden.
 2. Försäkringar:

  • Fliken "Försäkringar" ger en översikt över alla dina försäkringar från Zmarta.
  • Detaljerad information om varje försäkring, inklusive försäkringsbelopp och självrisk.
 3. Uppdatera din information:

  • Fliken "Min information" möjliggör enkel uppdatering av personlig information som adress eller e-postadress.
 4. Kontakta Zmarta:

  • Fliken "Kontakta oss" ger direkt kommunikation med Zmartas kundtjänst via e-post, telefon eller chatt.

Inloggningsprocess:

För att logga in på Mina sidor behöver du endast din e-postadress och lösenord, vilka du hittar i det välkomstmeddelande från Zmarta vid registrering.

Vid eventuell glömska av lösenord kan du enkelt begära ett nytt genom att klicka på "Glömt lösenord?"-länken på inloggningssidan.

Åtkomst till Mina sidor:

Åtkomst till Mina sidor erbjuds genom att besöka Zmartas webbplats och klicka på "Logga in". Alternativt kan du använda länken "Mina sidor" som återfinns överst på varje sida på Zmartas webbplats. Denna enkla åtkomstmöjlighet underlättar hanteringen av dina finansiella tjänster på ett tillgängligt och användarvänligt sätt.


Bolån hos Zmarta: En komplett guide

Ansökningsprocess och grundläggande krav

Zmarta, en ledande jämförelsetjänst för bolån och andra lån, erbjuder en smidig ansökningsprocess och möjligheten att erhålla erbjudanden från upp till 35 olika långivare. För att ansöka om ett bolån hos Zmarta bör du uppfylla följande grundläggande krav:

 1. Ålder: Du måste vara minst 18 år gammal.
 2. Inkomst: En årsinkomst på minst 100 000 kronor krävs.
 3. Skuldfrihet: Inga obetalda skulder hos Kronofogden tillåts.

Ansökningsprocessen hos Zmarta: Enkel och effektiv

Zmartas ansökningsprocess är tillgänglig online på deras hemsida och kräver följande information:

 1. Personuppgifter: Namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
 2. Önskat lånebelopp.
 3. Önskad återbetalningstid.
 4. Medsökande (vid behov).

Efter att ansökan skickats in, skickar Zmarta den till flera långivare. Dessa långivare gör individuella bedömningar och presenterar dig med låneerbjudanden.

Låneerbjudanden och jämförelsefaktorer

Låneerbjudandena varierar beroende på faktorer som din ekonomiska situation, långivarens riskbedömning och den aktuella marknadssituationen. När du jämför låneerbjudanden är det viktigt att överväga följande:

 1. Ränta: Den viktigaste faktorn vid jämförelse, men inte den enda kostnaden för ett lån.
 2. Avgifter: Uppslag i form av avgifter som uppläggningsavgift, aviavgift och förseningsavgift bör tas med i beräkningen.
 3. Löptiden: Påverkar den totala kostnaden - kortare löptid har högre månadskostnad men lägre totalkostnad.
 4. Återbetalningsplanen: Det är viktigt att välja en plan som passar din ekonomi.

Fördelar och nackdelar av att ansöka hos Zmarta

Fördelar:

 • Möjlighet att jämföra erbjudanden från flera långivare.
 • Enkel och smidig ansökningsprocess.
 • Kostnadsfri tjänst.

Nackdelar:

 • Ingen känd nackdel.

Zmarta framstår som en utmärkt tjänst för att jämföra bolån. Genom att använda deras plattform får du tillgång till flera låneerbjudanden och har möjlighet att hitta det mest fördelaktiga alternativet för dina individuella behov och ekonomiska förutsättningar. Ansökningsprocessen är enkel och kostnadsfri, vilket ytterligare ökar Zmartas attraktionskraft för potentiella låntagare.

Bolån Zmarta

Slutsats: Varför Zmarta är en bra tjänst


Samla dina lån med Zmarta

Att konsolidera dina mindre lån och krediter kan vara ett klokt drag för att förbättra din ekonomiska situation. Genom att samla dem i ett enda lån kan du sänka den totala räntekostnaden, minska antalet avgifter och få bättre kontroll över din månatliga kostnad. Vid ansökan om lån hos Zmarta kan du enkelt markera att du önskar samla dina lån.

Denna önskan vidarebefordras till samarbetspartners som erbjuder tjänsten att konsolidera lån. Liknande en vanlig låneansökan kan du sedan logga in på Mina sidor för att granska och välja mellan de erbjudanden du får.

Låt Zmarta guida dig genom att jämföra olika långivare som kan hjälpa till att konsolidera dina mindre lån och på så sätt förbättra din ekonomiska situation.

En tabell presenteras nedan med en översikt över olika lånebelopp, genom att byta till det nya lånet på 240 000 kr skulle din totala räntekostnad minska från 130 700 kr till 85 000 kr. Den potentiella besparingen genom att konsolidera och ta det nya lånet blir då 45 700 kr över låneperioden. Detta innebär att du skulle kunna spara 45 700 kr genom att gå över till det nya lånet med de nya förmånligare villkoren jämfört med de tidigare lånen.

Lån Belopp Räntekostnad Månadsbetalning Effektiv ränta
Privatlån 1 180 000 kr 122 000 kr 2 675 kr (90 mån) 12,50%
Snabblån 18 000 kr 4 200 kr 750 kr (24 mån) 20,00%
Privatlån 2 20 000 kr  4 500 kr 600 kr (36 mån) 13,50%
Totalt 218 000 kr  130 700 kr    
Nytt lån 240 000 kr 85 000 kr 1 875 kr (144 mån) 6,70%

Räkneexempel för ett samlingslån 
Denna tabell visar de uppdaterade lånebeloppen, räntekostnaderna, månadsbetalningarna och effektiva räntorna för varje lån samt den totala skulden och de nya villkoren för ett nytt lån på 240 000 kr.


Möt företagsägarnas varierande finansiella behov med Zmarta

Utökade finansiella alternativ för företagsägare

Företagsägare står ofta inför en mångfald finansiella utmaningar, inklusive behovet av kapital för att utvidga sin verksamhet, investera i ny utrustning eller hantera oväntade kostnader. Zmarta har skapat ett omfattande utbud av företagslån för att adressera denna variation av behov.

Skräddarsydda Lånemöjligheter för företag

Zmarta erbjuder företagslån med en kapacitet upp till 5 000 000 kronor, vilket ger företagsägare möjlighet att låna tillräckligt med medel för att finansiera omfattande projekt eller investeringar. Dessutom tillhandahåller Zmarta företagskrediter och företagskreditkort med en maximal kredit på 1 000 000 kronor. Dessa alternativ erbjuder flexibilitet för att täcka kortsiktiga behov eller för att ge företagare utrymme för anpassning av sin finansiella strategi.

Flexibilitet och anpassning för företagare

Zmarta förenklar jämförelsen av företagslån från olika långivare, vilket möjliggör för företagare att hitta det mest fördelaktiga erbjudandet för sina specifika behov. Utöver detta tillhandahåller Zmarta en mångfald finansiella verktyg och resurser för att hjälpa företagare effektivt hantera sin ekonomi.

Fördelar sammanfattade:

Zmarta framstår som en ovärderlig resurs för företagsägare i behov av finansiering. Med en bredd av lånealternativ, flexibilitet och anpassningsbarhet erbjuder Zmarta möjligheter för företagare att hitta det mest fördelaktiga stödet för sina verksamheter.

Exempel på användningsområden för företagslån:

 1. Investering i ny utrustning:

  • Ett företagslån kan användas för att finansiera inköp av ny utrustning, såsom maskiner, fordon eller kontorsutrustning, vilket kan förbättra produktivitet och konkurrenskraft.
 2. Expansion:

  • Företagslån möjliggör finansiering för att expandera verksamheten genom att öppna nya butiker eller kontor, vilket i sin tur kan leda till ökad kundbas och intäkter.
 3. Hantering av oväntade utgifter:

  • Vid oväntade utgifter som reparationskostnader, skadestånd eller juridiska kostnader kan företagslån vara en resurs för att skydda och upprätthålla verksamheten.

Innan du ansöker om ett företagslån är det viktigt att noggrant forska och jämföra erbjudanden från olika långivare. Samtidigt bör du överväga din egen ekonomiska situation och skapa en strategi för hur du kommer att hantera och återbetala lånet på ett framgångsrikt sätt.

Gå till företagslån


Försäkringar hos Zmarta

Zmarta står som en pålitlig försäkringspartner och erbjuder en bred palett av försäkringar för att säkerställa att du har rätt skydd för olika aspekter av ditt liv och dina tillgångar. Här är en detaljerad genomgång av de försäkringar Zmarta tillhandahåller:

1. Bilförsäkring:

 • En nödvändig försäkring för alla bilägare som täcker skador på andra fordon eller egendom. Med över 200 jämförda försäkringsbolag ser Zmarta till att du får den bästa täckningen för din bil och dina specifika behov.

2. Hemförsäkring:

 • En central försäkring som täcker skador på ditt hem, dina ägodelar och din familj. Med jämförelser från över 200 försäkringsbolag hjälper Zmarta dig att hitta den optimala hemförsäkringen för ditt hem och dina behov.

3. Villaförsäkring:

 • En fördjupning av hemförsäkringen som täcker specifika risker för villaägare, inklusive brand, vattenskador och inbrott. Zmarta jämför försäkringserbjudanden från över 200 bolag för att säkerställa att din villaförsäkring är skräddarsydd efter dina unika behov.

4. Livförsäkring:

 • Ger ekonomiskt stöd till dina anhöriga vid din bortgång. Zmarta jämför livförsäkringserbjudanden från över 200 bolag för att se till att du har den mest gynnsamma täckningen för dina nära och kära.

5. Olycksfallsförsäkring:

 • Erbjuder ersättning vid olyckor och skador. Zmarta gör det enkelt att jämföra erbjudanden för att hitta den mest lämpliga olycksfallsförsäkringen för dina behov.

6. Reseförsäkring:

 • Ger ekonomiskt stöd om du skulle bli sjuk eller skadad under din resa. Med jämförelser från över 200 försäkringsbolag hjälper Zmarta dig att välja den mest passande resförsäkringen.

7. Djurförsäkring:

 • Ger ekonomiskt stöd om ditt älskade husdjur skulle bli sjukt eller skadat. Zmarta gör det enkelt att jämföra erbjudanden och hitta den bästa försäkringen för ditt djur.

Så här jämför du försäkringar hos Zmarta:

För att få en skräddarsydd överblick över dina försäkringsalternativ hos Zmarta behöver du endast tillhandahålla några grundläggande uppgifter. Dessa inkluderar ditt namn, adress, ålder, inkomst, familjeförhållanden samt dina specifika behov och preferenser. Zmarta tar dessa uppgifter och inhämtar erbjudanden från över 200 försäkringsbolag, vilket ger dig möjlighet att noggrant välja den försäkring som bäst passar dig.

Fördelar med att jämföra försäkringar hos Zmarta:

 1. Spara pengar:

  • Genom att jämföra erbjudanden från olika försäkringsbolag kan du hitta den mest kostnadseffektiva försäkringen för dina behov.
 2. Hitta den bästa försäkringen för dina behov:

  • Zmarta erbjuder en mångfald av alternativ så att du kan hitta den försäkring som bäst passar dina specifika krav och önskemål.
 3. Enkelhet och smidighet:

  • Jämförelseprocessen hos Zmarta är enkel och smidig. Du tillhandahåller några grundläggande uppgifter, och Zmarta tar hand om resten, vilket gör hela processen problemfri och bekväm.

Zmarta Försäkringar

Hitta försäkringsalternativen som passar dig hos Zmarta idag för att säkerställa att du har rätt täckning för alla livets aspekter.


Elavtal hos Zmarta: Energihantering för ditt hem

Zmarta står som din pålitliga guide inom energisektorn genom att erbjuda ett omfattande urval av elavtal från över 20 elbolag i Sverige. Den unika möjligheten att jämföra priser och villkor från olika leverantörer sätter dig i förarsätet, vilket gör det enklare än någonsin att hitta det optimala elavtalet som passar just dina behov och din ekonomi.

Så här jämför du elavtal hos Zmarta:

Att jämföra elavtal hos Zmarta är en enkel process där du endast behöver tillhandahålla några grundläggande uppgifter, inklusive:

 1. Ditt namn
 2. Din adress
 3. Din förbrukning
 4. Dina preferenser

När dessa uppgifter är angivna, tar Zmarta över processen och inhämtar erbjudanden från flera olika elbolag å dina vägnar. Efter att alla erbjudanden har samlats in, får du möjligheten att noggrant granska och välja det elavtal som bäst harmoniserar med dina unika behov och preferenser.

Fördelar med att jämföra elavtal hos Zmarta:

 1. Spara pengar:

  • Genom att jämföra elavtal från över 20 elbolag kan du säkerställa att du väljer det mest kostnadseffektiva avtalet som passar just dina förutsättningar.
 2. Hitta det bästa avtalet för dina behov:

  • Zmarta erbjuder en omfattande jämförelse av elavtal, vilket möjliggör att du hittar det avtal som bäst uppfyller dina specifika behov och preferenser.
 3. Enkelhet och smidighet:

  • Jämförelseprocessen hos Zmarta är både enkel och smidig. Med endast några få angivna uppgifter tar Zmarta över och sköter resten, vilket gör hela processen bekymmersfri och bekväm.

Tips för att hitta det bästa elavtalet:

När du utför en jämförelse av elavtal är det viktigt att ha följande i åtanke:

 1. Pris:

  • Jämför elpriserna noggrant för att välja ett avtal med konkurrenskraftig prissättning.
 2. Villkor:

  • Förstå villkoren för elavtalet, inklusive fasta och rörliga avgifter samt eventuella rabatter.
 3. Övriga faktorer:

  • Ta hänsyn till andra aspekter såsom kundtjänstens kvalitet, leveranssäkerhet och miljöhänsyn när du bedömer elavtal.

Byta elbolag:

Upptäcker du ett mer fördelaktigt elavtal hos ett annat elbolag? Ingen oro. Med Zmartas hjälp kan du enkelt byta elbolag utan krångel. Zmarta tar hand om all administration, och det enda du behöver göra är att godkänna det nya avtalet.

Sammanfattning:

Zmarta utgör en oumbärlig tjänst för att jämföra elavtal. Genom att använda Zmarta kan du inte bara spara pengar utan också finna det elavtal som bäst tillgodoser dina behov, och därigenom optimera din energihantering och ekonomi. Utforska Zmartas elavtalsjämförelsetjänst idag för att göra din energihantering så problemfri och kostnadseffektiv som möjligt.


Ansökningskrav och process hos Zmarta: En djupdykning

Ansökningskrav hos Zmarta

För att inleda processen att ansöka om ett lån genom Zmarta måste du uppfylla vissa grundläggande krav. Dessa är:

 1. Ålderskrav:

  • Du måste vara minst 18 år gammal för att ansöka om ett lån genom Zmarta. Åldersgränsen är en standard som följs av alla samarbetande långivare.
 2. Inkomstkrav:

  • En årsinkomst på minst 100 000 kronor är ett väsentligt krav. Detta hjälper långivarna att bedöma din ekonomiska stabilitet och din förmåga att återbetala lånet.
 3. Inga obetalda skulder hos kronofogden:

  • Det är ett nödvändigt villkor att du inte har några obetalda skulder hos Kronofogden. Detta speglar din kreditvärdighet och påverkar långivarnas beslut.

Observera att dessa krav representerar det grundläggande minimikravet. Andra långivare kan ha ytterligare krav, som att du måste vara folkbokförd i Sverige eller inte ha några betalningsanmärkningar.

Ansökningsprocessen hos Zmarta

Zmartas ansökningsprocess är utformad för att vara enkel och smidig för låntagarna. Här är stegen:

 1. Online ansökan:

  • Ansökan görs bekvämt online på Zmartas webbplats. Du behöver bara fylla i nödvändig information för att påbörja processen.
 2. Nödvändig information:

  • Du kommer att bli ombedd att ange dina personuppgifter som namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dessutom kommer du att behöva specificera det önskade lånebeloppet och återbetalningstiden.
 3. Medansökande (Om tillämpligt):

  • Om du har en medsökande, kommer du att ombedd att inkludera deras information i ansökan.
 4. Skicka in ansökan:

  • När du har fyllt i all nödvändig information, skickas din ansökan till flera olika långivare för deras bedömning.
 5. Låneerbjudanden:

  • De långivare som är intresserade kommer att göra individuella bedömningar och presentera dig med låneerbjudanden.
 6. Godkännande och utbetalning:

  • Vid godkännande av ett låneerbjudande, kan du signera avtalet online och förvänta dig att pengarna betalas ut till ditt bankkonto inom 1-4 dagar.

Tips för att Ansöka om Lån hos Zmarta

För en smidig och framgångsrik ansökningsprocess, överväg dessa tips:

 1. Förbered all nödvändig information:

  • Se till att du har all nödvändig information, inklusive inkomstuppgifter och kontaktinformation, till hands innan du inleder ansökningsprocessen.
 2. Var ärlig och transparent:

  • Var ärlig och transparent i din ansökan. Långivarna förlitar sig på denna information för att göra en korrekt bedömning.
 3. Jämför låneerbjudanden:

  • Ta dig tid att noggrant jämföra låneerbjudanden från olika långivare innan du fattar ett beslut. Detta hjälper dig att välja det mest fördelaktiga erbjudandet för dina behov.

Slutsats

Zmarta erbjuder en pålitlig tjänst för att jämföra lån och identifiera det mest fördelaktiga erbjudandet för dina individuella behov. Med en enkel och smidig ansökningsprocess är det en kostnadsfri tjänst som gör det lätt att utforska lånemöjligheter.

Här är en summering av Zmarta

 • Jämförelsemöjligheter för privatlån i intervallet 5 000 till 600 000 kronor.
 • Möjlighet att jämföra elavtal, billån, bolån och företagslån.
 • Ingen kostnad för att göra ansökningar.
 • Anslutning till upp till 35 olika långivare.
 • Möjlighet att samla in dina lån och krediter för att minska din månatliga kostnad.
 • Möjlighet att jämföra lån med endast en kreditupplysning (UC).
 • Förmedlar även lån till personer med betalningsanmärkningar.

 

Företaget

Zmarta AB, grundat redan 1999, har som mål att förmedla olika tjänster inom privatekonomi. Företaget är en del av Zmarta Holding AB, som även inkluderar Elskling och moderbolaget Freedom Finance Holdings AB.

Under 2021 omsatte bolaget cirka 399 miljoner kronor men redovisade en förlust på drygt -84 miljoner kronor. Utöver sin närvaro på den svenska marknaden finns Zmarta också etablerat i Finland och Norge.

För ytterligare information om Zmarta AB kan du läsa mer på deras officiella webbplats.


Kontakt

För att kontakta Zmarta finns följande kontaktuppgifter tillgängliga:

Allmän kontakt:
E-post: info@zmarta.se
Telefonnummer: 0771-47 48 49

Kundtjänstens öppettider:
Måndag till torsdag: 8.00 - 20.00
Fredag: 8.00 - 17.00
Lördag och söndag: 10.00 - 15.00

Vid önskan om att överklaga eller om du inte är nöjd med Zmartas tjänster, följer nedan kontaktuppgifter för klagomålshantering:

Klagomålshantering:
E-post: klagomal@zmarta.se
Postadress: Klagomålsansvarig, Box 1068, 262 21 Ängelholm
Telefon för klagomål: 0431-47 22 60

För konsumentrådgivning eller rådgivning relaterad till kreditavtal kan du vända dig till kommunens konsumentvägledning eller till Konsumenternas Bank- och Finansbyrå. Dessutom finns möjligheten att kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) för ytterligare vägledning som kredittagare.


Fördelar med Zmarta

Jämför upp till 35 låneerbjudanden med 1 UC
Erbjuder lån med låg ränta
Inget krav på säkerhet
Förmedlar lån upp till 600 000 kronor utan säkerhet
Beviljar lån till dig med betalningsanmärkningar
Samla lån
Erbjuder försäkringar
Jämför och byt elavtal
Jämför bolån
Företagslån- eller kredit och företagskreditkort

Nackdelar med Zmarta

Tar UC
Lägsta lånebelopp är 5 000 kronor
Zmarta förmedlar lån och försäkringar

Övrig info

Privatlån

Kreditupplysning
UC
Uppläggningsavgift
Nej
Administrationsavgift
Nej
Utbetalning
1 - 2
Utbetalning under helg/kväll
Nej
Betalningsanmärkning
Ja
Räntefri period
Beror på långivare
Samla lån
Ja
Medsökande
Ja
Antal partners
Krav
 • Ålderskrav: Minst 18 år gammal
 • Minimiinkomst: Årsinkomst på över 100 000 kr
 • Bosättning: Registrerad och bosatt i Sverige
 • Skuldkrav: Inga skulder hos Kronofogden
 • Förtydligande om skuldkrav: Skulder hos Kronofogden innebär ej betalningsanmärkningar. Betalningsanmärkningar accepteras, men inte obetalda skulder hos Kronofogden.
Låna med mobilen

Liknande långivare

Krea Technology AB är ett svenskt företag som grundades 2018. Företaget erbjuder en digital plattform för företagsfinansiering. Krea samarbetar med över 30 banker och andra långivare för att erbjuda små och medelstora företag konkurrenskraftiga lån, ...

Arcadia Finans

Arcadia Finans underlättar din låneprocess genom att erbjuda enkel, trygg och kostnadsfri låneansökan. Samarbetet med pålitliga banker under Finansinspektionens tillsyn ger möjlighet till flera erbjudanden. Endast en kreditupplysning görs, delad mell...

Moank

Moanks övergripande mål är att främja en långsiktig och hållbar privatekonomi för sina kunder genom att erbjuda finansiella produkter och tjänster. Med hjälp av AI-verktyg och innovativa tekniska lösningar strävar Moank efter att tillhandahålla lån o...

Nstart

För en ekonomisk omvandling, välkomna till Nstart, er pålitliga partner för att övervinna ekonomiska utmaningar och skapa en starkare ekonomisk framtid. Sedan 2016 har Nstart dedikerat sig till att erbjuda innovativa finansiella lösningar som sträcke...

Lenditum

Lenditum står som den framstående jämförelsetjänsten för privat- och företagslån, med målet att skapa en trygg, smidig och digitaliserad plattform för konsumenter och företag. Med möjligheten att kostnadsfritt ansöka om privatlån upp till 600 000 kr ...

Lånefaktas betyg av Zmarta

5 / 5

Lånefakta rekommenderar Zmarta som en pålitlig låneförmedlare med goda skäl. Med ett imponerande genomsnittsbetyg på 4,6 av 5 på Trustpilot, baserat på över 20 511 omdömen, har Zmarta lyckats vinna sina kunders förtroende. De övervägande positiva omdömena framhäver företagets enkelhet, snabbhet och konkurrenskraftiga villkor. Det är tydligt att Zmarta uppfyller förväntningarna och erbjuder en pålitlig och effektiv plattform för de som söker lånealternativ.

Tim Karlsson

Tim, med en civilekonomexamen, har ett starkt intresse för ekonomi och finans. Som innehållsansvarig ser han till att Lånefakta alltid erbjuder korrekt och aktuell information.