Tim Karlsson

Tim, med en civilekonomexamen, har ett starkt intresse för ekonomi och finans. Som innehållsansvarig ser han till att Lånefakta alltid erbjuder korrekt och aktuell information.

Profilbild Tim Karlsson

Bakgrund

Jag har en gedigen bakgrund med en mångsidig utbildning inom ekonomi och marknadsföring. Jag har även erfarenhet inom både digital marknadsföring och programmering. Under de senaste fyra åren har jag varit verksam som frilansare, och tidigare har jag även arbetat inom ekonomi på ett stort tillverkningsföretag.

Utbildning

Mina akademiska meriter inkluderar en civilekonomexamen, kandidatexamen i ekonomi samt magisterexamina inom företagsekonomi och marknadsföring. Den här solida utbildningen ger mig en unik kompetens att applicera både ekonomiska och marknadsföringsprinciper i mitt arbete.

Erfarenheter

Jag har arbetat på heltid inom digital marknadsföring och programmering i två år, vilket har gett mig värdefulla praktiska erfarenheter inom dessa områden. Min tid som frilansare har varit både utmanande och givande, och jag har byggt upp en bred portfölj av projekt. Dessutom har jag tidigare arbetat inom ekonomi på ett stort tillverkningsföretag, vilket har gett mig insikter inom företagsfinansiering och ekonomisk förvaltning.