|

Användarvillkor

Lånefakta är en online jämförelse- och informationstjänst som noggrant granskar och sammanställer information om lån, ränta och ekonomi. Vi har en stark förpliktelse att följa alla tillämpliga lagar och regelverk som styr vår verksamhet för att säkerställa att våra användare har tillgång till korrekt och pålitlig information.

Generell information

Lånefakta är en webbplats som ägs och drivs av Puffer AB, organisationsnummer 556850-9144. Dessa användarvillkor utgör den grundläggande överenskommelsen som reglerar relationen mellan vår webbplats och dig som besökare och användare av våra tjänster.

Genom att använda Lånefakta, accepterar du att vara bunden av dessa villkor. Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom dem innan du fortsätter att använda vår webbplats och dess tjänster. Vår önskan är att du får en tydlig förståelse för våra riktlinjer och principer som styr din användning av Lånefakta.

Om du inte samtycker till villkoren är du välkommen att inte använda vår webbplats eller våra tjänster. Genom att fortsätta använda Lånefakta accepterar du dessa villkor och de utgör därmed en juridiskt bindande överenskommelse mellan dig och Puffer AB.

Vår tjänst

Lånefakta är en onlinebaserad informations- och jämförelsetjänst som aggregerar, strukturerar och analyserar information om lån, räntor och ekonomi för att leverera objektiva och rättvisa resultat. Vi hämtar produktinformation direkt från primära källor och inkluderar även våra egna tester när sådana är tillgängliga. Vårt övergripande mål är att förse både konsumenter och företag med värdefull information, vilket underlättar välgrundade beslut vid val av finansiella produkter.

Det är viktigt att påpeka att Lånefakta inte agerar som en långivare och utför inga ansökningar. Eventuella lån görs direkt hos långivare som presenteras på vår plattform. Vi fungerar som ett verktyg som underlättar jämförelser av olika finansiella tjänster och produkter, och vårt fokus ligger på att erbjuda opartisk information samt expertinsikter för att stödja användare i deras beslutsprocess.

Arbetssätt

Lånefakta strävar efter att kontinuerligt uppdatera och upprätthålla aktuell och lättillgänglig information på vår webbplats för att gynna våra besökare. För att identifiera de finansiella produkter som inkluderas i våra jämförelser samlar vi in experttester, rekommendationer och åsikter från användare. Vårt övergripande mål är att erbjuda objektiva och opartiska produktjämförelser.

Det är viktigt att notera att vi inte har möjlighet att verifiera om de omdömen och åsikter som används som källor kommer från personer som faktiskt har tagit lån. Vi förlitar oss på tillgänglig information och strävar efter att erbjuda så noggrann och transparent information som möjligt.

Det är av betydelse att ha klart för sig att om ett lån eller en finansiell produkt inte uppfyller individuella förväntningar, kan Lånefakta inte hållas ansvarig för detta. Vi ansvarar inte heller för ärenden relaterade till återbetalningar, reklamationer eller andra frågor kopplade till låneavtal, vilka normalt hanteras direkt av långivaren.

Provisionslänkar

Vi på Lånefakta erbjuder vårt innehåll kostnadsfritt för alla våra besökare. Vi prioriterar användarvänlighet och integritet och kräver varken registrering eller någon insamling av personlig information från våra användare. Vår huvudsakliga finansieringsmetod är genom användning av olika typer av affiliatelänkar.

Vi värderar din integritet och strävar efter att erbjuda en transparent och användarvänlig upplevelse på vår webbplats. Om du har några frågor eller funderingar om vår verksamhet eller vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss. Vi uppskattar din besök och förtroendet du visar oss genom att använda vår webbplats. Läs mer om hur vi handlar personuppgifter.

Affiliatenätverk

Detta innebär att vi kan tjäna en liten provision när våra besökare klickar på och genomför köp via de länkar som vi tillhandahåller på vår webbplats. Denna modell möjliggör att vi kan fortsätta erbjuda högkvalitativt och kostnadsfritt innehåll samtidigt som vi kan täcka de kostnader som är förknippade med vår verksamhet. Nätverk vi använder:

  • Adrecord
  • Adtraction

Sponsrat innehåll

När det handlar om marknadsföring och samarbeten är öppenhet en kärnvärde för oss på Lånefakta. Vi vill klart och tydligt meddela att i vissa fall kan vi erhålla ersättning för att presentera innehåll på vår webbplats, inklusive artiklar eller länkar till produkter och tjänster från tredje parter.

Vi anser det vara vår ansvarighet att särskilja sponsrat innehåll från vårt vanliga och oberoende innehåll. Därför kommer alla sponsrade artiklar eller länkar att vara tydligt märkta som sådana. Detta är en del av vår strävan efter att erbjuda öppenhet och ärlighet gentemot våra besökare.

Det är värt att understryka att våra egna tester och recensioner aldrig påverkas av sponsring. Vi utför våra tester objektivt och oberoende, och våra åsikter påverkas inte av någon form av ersättning. Vi strävar alltid efter att leverera pålitlig och opartisk information som hjälper våra besökare att fatta informerade beslut.

Vi förstår vikten av att du som besökare har förtroende för oss, och vi uppskattar det förtroendet. Om du har några frågor eller funderingar om våra samarbeten eller vår publiceringspolicy är du välkommen att kontakta oss. Vi är här för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats.

  • Puffer AB
  • Org.nr: 556850-9144
  • FLAGGAN 1338
  • 116 74 Stockholm