Låna smartare,
jämför innan.

Lånefakta är din pålitliga lånejämförelsetjänst där du kan noggrant granska och jämföra villkoren från olika svenska banker. Vi erbjuder även neutrala recensioner och kundomdömen.

Vi bryr oss om att skydda din data. Läs vår integritetspolicy.

Vi uppfann inte hjulet på nytt

Lånefakta grundades med en stark övertygelse om att alla förtjänar tillgång till transparent information om lån och finansiella beslut. Sedan vår start har vi strävat efter att hjälpa individer och familjer hitta de mest fördelaktiga lösningarna för deras ekonomi. Med decennier av gemensam erfarenhet inom finansbranschen är vårt team dedikerat till att tillhandahålla objektiva och opartiska jämförelser av lånealternativ. Vi har försett tusentals människor med de verktyg de behöver för att ta kloka beslut om sina finansiella framtid. Lånefakta är din betrodda partner för att navigera i lånets värld.

Vi fortsätter att arbeta i enlighet med vårt ursprungliga åtagande att ge dig den information du behöver för att göra välgrundade finansiella beslut. Oavsett om du letar efter ett lån eller behöver rådgivning om att hantera din ekonomi, är vi här för att stödja dig på din resa till ekonomisk framgång.

Vi bakom Lånefakta

Bakom Lånefakta finns ett engagerat och mångsidigt team som är dedikerat till att erbjuda dig den bästa möjliga jämförelsetjänsten för lån och finansiering. Möt våra grundare:

Tim Karlsson

Tim Karlsson

Ekonomiredaktör

Vår erfarna utvecklare med en bakgrund inom civilekonomi har varit drivkraften bakom den tekniska utvecklingen av Lånefakta.

Armin Zetterberg

Armin Zetterberg

Ekonomiredaktör

Med många års erfarenhet inom ekonomi och finansiering har Armin varit en nyckelspelare i utvecklingen av jämförelsesidor.

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Head of Design

Som Head of Design på Lånefakta leder jag designen för att skapa innovativa och användarvänliga lösningar. Med fokus på att göra ekonomi och lån förståeliga och tillgängliga för våra användare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna, tipsen, råden och exklusiva erbjudanden direkt i din inkorg! Registrera dig idag.