Tobias Karlsson

Som Head of Design på Lånefakta leder jag designen för att skapa innovativa och användarvänliga lösningar. Med fokus på att göra ekonomi och lån förståeliga och tillgängliga för våra användare.

Profilbild Tobias Karlsson

Bakgrund

Med en omfattande bakgrund inom design har jag haft förmånen att leda och delta i flera större projekt som sträcker sig över olika områden inom designvärlden. Genom att kombinera min kreativa vision med teknisk expertis har jag drivit och levererat framstående designlösningar som har gjort verklig skillnad för användare och företag.

Utbildning

Ursprungligen utbildad som hantverkare, tog jag tidigt i mitt yrkesliv steget mot min sanna passion - design. Med en stadig grund inom hantverksyrket övergick jag till designvärlden för att följa min brinnande passion. Denna karriärövergång var drivet av en djup passion för att skapa, förnya och utforma estetiskt tilltalande och funktionella lösningar.

Erfarenheter

Med en gedigen erfarenhet inom designvärlden har jag spenderat många år med att fördjupa mig i skapandet av meningsfulla och funktionella designlösningar. Under min långa karriär inom design har jag utvecklat en bred kompetens och en djup förståelse för att skapa estetiskt tilltalande och användarcentrerade designs.