Jämför långivare och låneförmedlare

Jämför för att hitta lån med lägst ränta!

  • Jämför långivare
  • Jämför låneförmedlare
  • Jämför 75+ företag
  • Hitta lån med lägst ränta

Hitta lån med lägst ränta

Enklare Ekonomi Sverige AB, startat 2014, är ett svenskt företag som erbjuder en digital plattform för att jämföra lån. De samarbetar med över 30 banker och långivare för att ge privatpersoner bra lånealternativ. Målet är att hjälpa människor hitta den bästa finansieringen. Med deras enkla och effektiva plattform kan du jämföra olika låneerbjudanden från flera banker på ett ställe.


Lendo, ett svenskt företag som etablerades år 2007. Genom ett omfattande samarbete med över 40 banker och långivare strävar Lendo efter att erbjuda konkurrenskraftiga lån, krediter och andra finansiella produkter. Företagets övergripande mål är att underlätta för användare, både privatpersoner och företag, att hitta den optimala finansieringslösningen som bäst passar deras individuella behov. Genom en användarvänlig och effektiv plattform möjliggör Lendo jämförelser av låneerbjudanden från upp till 40 olika finansiella institutioner.


Sambla, den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har Samblas filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Kontor i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har Sambla fram till idag hjälpt över 390 000 kunder att jämföra sina lån.


Genom Zmarta får du möjlighet att förbättra din privatekonomi genom att jämföra och teckna försäkringar, elavtal och bolån. Med ett omfattande nätverk bestående av över 35 långivare kan du vara trygg med att få den mest fördelaktiga räntan på privatlån upp till 600 000 kronor. För företagsägare finns möjligheten att låna upp till 5 000 000 kronor för investeringar eller tillväxt. Zmarta AB, etablerat år 2013, är ett svenskt företag som erbjuder en digital plattform för både privatpersoner och företag som önskar jämföra låneerbjudanden från olika banker och långivare. Genom samarbete med över 30 banker och andra långivare strävar Zmarta efter att tillhandahålla konkurrenskraftiga lån, krediter och andra finansiella produkter till privatpersoner och företag.


Coop MedMera Bank, ägt av Kooperativa Förbundet och grundat 2007 med huvudkontor i Stockholm, strävar efter att vara en enkel, trygg och hållbar bank för sina kunder. Målet är att underlätta sparande, lån och betalningar samtidigt som banken aktivt arbetar för att minska sitt klimatavtryck och vara klimatneutral senast 2030. Banken prioriterar en hållbar ekonomi och har ett brett utbud av banktjänster för både privatpersoner och företag. Dess goda rykte bygger på konkurrenskraftiga priser och kvalitativa produkter, samtidigt som den strävar efter att vara en positiv kraft för samhället och miljön.