Arcadia Finans

Arcadia Finans underlättar din låneprocess genom att erbjuda enkel, trygg och kostnadsfri låneansökan. Samarbetet med pålitliga banker under Finansinspektionens tillsyn ger möjlighet till flera erbjudanden. Endast en kreditupplysning görs, delad mellan samarbetspartners för att undvika kreditvärdighetsminskning. Gör som 100 000 nöjda kunder – hitta det bästa lånet för dig.

Läs mer & ansök ->

Arcadia Finans

Arcadia Finans är en nyligen lanserad tjänst som strävar efter att förenkla och anpassa finansieringslösningar för konsumenter. Genom Arcadia Finans kan denne enkelt från en enda plattform hitta en kredit eller ett lån som passar deras behov.

Tjänsten erbjuder lån utan säkerhet inom intervallet 10 000 till 400 000 kronor och ger möjlighet att ta emot låneerbjudanden från flera olika banker. Med snabba besked på låneansökan strävar Arcadia Finans efter att förenkla och påskynda processen för att tillhandahålla tydliga finansieringsalternativ.

När personen jämför lån och ansöker via Arcadia Finans kan de söka belopp upp till 600 000 kronor med en effektiv ränta på 2,99 % till 29,90 %. Genom samarbete med pålitliga partners och etablerade banker under Finansinspektionens övervakning strävar tjänsten efter att erbjuda en säker och trygg låneprocess.

Arcadia Finans förenklar deras låneprocess genom att erbjuda en okomplicerad, säker och kostnadsfri låneansökan. Genom samarbetspartners kan flera banker och långivare ge erbjudanden. Kreditupplysningen som görs när ansökan skickas via partners delas mellan dem för att undvika negativ påverkan på kreditvärdigheten. Över 100 000 nöjda kunder har redan hittat det bästa lånet för sina behov.

Upptäck vilket låneerbjudande de kan få och sänk räntan redan idag med Arcadia Finans på lånemarknaden. Ansökan skickas till över 30 noggrant utvalda banker och långivare, och trots att flera får deras ansökan genomförs endast en kreditupplysning hos UC, vilket ger möjligheten att välja det lån som bäst passar deras behov.

Det är helt kostnadsfritt, och de förbinder sig inte till något. De kan utforska lån mellan 5 000 och 600 000 kronor. Välj bland olika låneerbjudanden.

Hur många kreditupplysningar tas på dem? När de skickar in sin ansökan görs endast en kreditupplysning som delas med alla medverkande samarbetspartners. Om de agerar på egen hand kommer varje bank och långivare att genomföra sina egna kreditupplysningar, vilket kan påverka deras kreditvärdighet negativt.

Genom att jämföra och ansöka om lån via tjänsten konkurrerar bankerna och långivarna om dem som kunder, vilket kan leda till bättre villkor och framför allt en förmånligare ränta.

Arcadia Finans är en kostnadsfri tjänst som assisterar dem i att hitta den mest lämpliga långivaren för deras ekonomiska behov när de söker ett lån. Tjänsten agerar som en förmedlare mellan dem och olika långivare, utan att själva låna ut pengar, och utnyttjar flera låneförmedlare för att säkerställa det bästa lånet för deras specifika krav.


Privatlån

Privatlån med Arcadia Finans – ansök om upp till 600 000 kr och låt Arcadia Finans öppna dörrar till oväntade möjligheter!

När personen väljer Arcadia Finans som sin ledstjärna på lånemarknaden blir deras låneupplevelse enastående. Genom en enkel, trygg och kostnadsfri låneansökan skapar Arcadia Finans möjligheter till flera exklusiva erbjudanden från högt rankade banker och långivare. Genom partnerskapet med Axo Finans, som samarbetar enbart med ansedda finansinstitut under strikt tillsyn av Finansinspektionen, får personen en känsla av trygghet och säkerhet. Genom att ansöka via Axo Finans genomförs endast en kreditupplysning, smidigt delad mellan Arcadia Finans och deras partners för att inte påverka personens kreditvärdighet negativt. Personen kan ansluta sig till över 100 000 nöjda kunder och låta Arcadia Finans vara deras vägvisare till det ultimata lånet för deras behov!

Så här enkelt optimerar personen sin ekonomi:

 • Personen ansöker om privatlån på bara 2 minuter.
 • Personen jämför erbjudanden från upp till 35 långivare.
 • Personen väljer det mest förmånliga erbjudandet som passar deras behov.
 • Personen maximerar sina fördelar med privatlån till oslagbar ränta och ser deras erbjudande bli verklighet!

Arcadia Finans är personens pålitliga partner när de letar efter ett privatlån med en ränta som utmanar marknaden. Genom att skicka in sin ansökan låter personen Arcadia Finans guida dem till det bästa privatlånet bland över 30 respekterade banker och långivare. Trots att deras ansökan når flera parter genomförs endast en kreditupplysning hos UC (1 ansökan – 1 kreditupplysning). Det är helt kostnadsfritt, och personen förbinder sig inte till något. Personen kan utforska lånealternativ mellan 25 000 och 600 000 kronor och välja bland flera förmånliga låneerbjudanden för att skapa det mest fördelaktiga ekonomiska scenariot.

Genom att optimera sin lånesökning sparar personen värdefull tid med Arcadia Finans – för en snabbare och smidigare väg till deras drömlån! Låt Arcadia Finans vara personens nyckel till finansiell framgång!


Samlingslån

Samla dina lån och jämför belopp upp till 600 000 kr med en effektiv ränta som sträcker sig från 2,99 % till 29,90 %.

Att regelbundet omförhandla lån är av yttersta vikt. Om du har flera mindre lån och krediter, rekommenderar vi att du utforskar möjligheten att samla dina lån. Det är ofta fördelaktigt att välja ett samlingslån som motsvarar den totala summan av dina befintliga lån och krediter – detta ger dig möjlighet att betala av i förtid till en lägre kostnad. Du kan påbörja processen genom att konkurrensutsätta långivarna genom en jämförelse för att pressa ner räntan och hitta ett samlingslån som passar dig bäst.

Fördelar med att samla lån inkluderar:

 • Möjligheten att få en lägre ränta på det nya lånet
 • Sänkning av månadskostnaden
 • Förlängning av lånets löptid
 • Enklare hantering med endast en månatlig räkning
 • Bättre översikt över din ekonomi
 • Förbättring av din kreditvärdighet
 • Snabbare möjlighet att bli skuldfri

Vad kostar samlingslån?

Arcadia Finans strävar efter att du ska betala så lite som möjligt för ditt samlingslån. Dock är det inte vi som bestämmer räntan – den sätts individuellt av de banker och långivare vi samarbetar med. Vi agerar som mellanhand mellan dig och olika långivare. När du ansöker via Arcadia Finans, konkurrerar olika banker om att erbjuda dig förmånliga villkor, och räntan sätts genom denna konkurrens.

Samla dina lån – upptäck vilket låneerbjudande du kan få

Arcadia Finans står vid din sida på lånemarknaden när du söker efter ett samlingslån. Genom att skicka in din ansökan får du hjälp att hitta det bästa samlingslånet för dig från över 30 banker och långivare. Trots att din ansökan når flera parter genomförs endast en kreditupplysning hos UC. Det är kostnadsfritt, och du förbinder dig inte till något. Utforska lånealternativ mellan 25 000 och 600 000 kronor och välj bland olika låneerbjudanden.


Vilka typer av lån erbjuder Arcadia Finans?

Arcadia Finans erbjuder en mångsidig palett av lånmöjligheter för att möta olika finansiella behov och livssituationer. Här är några konkreta exempel på de lån vi kan assistera dig med:

Privatlån för mångsidiga ändamål: Ett personligt lån från Arcadia Finans ger dig flexibiliteten att hantera oförutsedda utgifter, genomföra hemrenoveringar eller investera i din framtid. Oavsett om det handlar om en akut reparation, en drömrenovering eller investeringar för personlig utveckling, kan vårt privatlån anpassas efter dina behov.

Billån för ditt drömfordon: Att förverkliga drömmen om en ny eller begagnad bil blir möjligt med Arcadia Finans billån. Vi hjälper dig att navigera genom finansiella alternativ och skräddarsy en låneprocess som passar dina önskemål och budget, så att du kan köra iväg i din drömbil utan bekymmer.

Bolån för hemmets dröm: Arcadia Finans står vid din sida när du tar det stora steget att köpa ett hus eller en lägenhet. Vårt bolån ger dig stöd genom hela köpprocessen och hjälper till att göra ditt boendedrömmande till verklighet. Med konkurrenskraftiga räntor och skräddarsydda villkor strävar vi efter att göra ditt bostadsköp så smidigt som möjligt.

Kontantlån för snabba utbetalningar: I situationer där du behöver snabba kontanter kan vårt kontantlån vara lösningen. Vi erbjuder snabba och effektiva utbetalningar för att hantera oväntade utgifter eller akuta behov. Med en enkel ansökningsprocess och tydliga villkor kan du få tillgång till de pengar du behöver när du behöver dem.

Refinansiering för bättre ekonomisk hantering: Arcadia Finans möjliggör även för dig att optimera ditt ekonomiska landskap genom refinansiering av befintliga lån. Genom att erbjuda lägre räntor och förbättrade villkor strävar vi efter att minska din månadsbelastning och skapa en mer hållbar ekonomisk framtid.

Oavsett vilken typ av lån du överväger, är Arcadia Finans här för att guida dig genom processen och erbjuda skräddarsydda finansiella lösningar som passar just dig. Vi prioriterar din ekonomiska välmående och strävar efter att göra låneprocessen så smidig och fördelaktig som möjligt.


Vilka krav har Arcadia Finans?

De grundläggande förutsättningarna för att bli beviljad ett lån är:

 • Ålder: Du måste vara minst 18 år gammal.
 • Årsinkomst: Din årsinkomst bör vara minst 100 000 kr.
 • Ingen skuld hos Kronofogden: Det får inte finnas några obetalda skulder registrerade hos Kronofogden.

Hur ansöker jag?

Här är hur du använder Arcadia Finans:

 1. Besök Arcadia Finans webbplats och fyll i en kort onlineansökan.
 2. Arcadia Finans kommer sedan att söka i sin databas över lån och ge dig en lista med alternativ.
 3. Du kan sedan jämföra lånen och välja det som bäst uppfyller dina behov.
 4. Om du är nöjd med ett lån kan du ansöka om det direkt via Arcadia Finans webbplats.

Företaget

Arcadia Finans, etablerat 2017, är en svensk låneförmedlare som ingår i Arcadia Finance Group, en finsk företagsgrupp som har varit aktiv sedan 2005.

Med partnerskap med över 30 banker och långivare i Sverige erbjuder Arcadia Finans expertis för att hitta lån för olika ändamål, såsom privatlån, billån och bolån.

Med sitt huvudkontor beläget i Stockholm och ytterligare närvaro i Finland, Norge och Danmark sträcker sig Arcadia Finans över de nordiska länderna.

Arcadia Finans har byggt upp ett gott rykte som en ansvarsfull och pålitlig låneförmedlare, och kunder har gett positiva recensioner. Företaget är registrerat hos Finansinspektionen och följer strikt alla tillämpliga lagar och regler.


Kontakt

För att kontakta Arcadia Finans Kundtjänst kan man använda sig av e-postadressen kundtjanst@arcadiafinans.se. Vid postkorrespondens är adressen för Kundtjänst Alvar Aallon Katu 5 B LT1, FI-00100 Helsingfors.

Det bör noteras att för närvarande erbjuder företaget ingen kundtjänst via telefon.

För att få ytterligare information och använda självbetjäningsfunktioner kan besökare besöka företagets officiella hemsida på arcadiafinans.se, där man hittar kundservice, allmän information och andra resurser.


Fördelar med Arcadia Finans

Jämför upp till 35 banker och långivare
Snabb ansökan
Kostnadsfritt
Få snabbt svar

Nackdelar med Arcadia Finans

Dålig kundtjänst
Inte ett Svenskt bolag

Övrig info

Privatlån

Kreditupplysning
UC
Uppläggningsavgift
Nej
Administrationsavgift
Nej
Utbetalning
1 - 2
Utbetalning under helg/kväll
Nej
Betalningsanmärkning
Ja
Räntefri period
Beror på långivare
Samla lån
Ja
Medsökande
Ja
Antal partners
Krav
 • Åldersgräns: Måste vara minst 18 år gammal
 • Årsinkomstkrav: Minst 100 000 kr per år
 • Krav gällande skulder: Inga obetalda skulder registrerade hos Kronofogden
Låna med mobilen

Liknande långivare

Krea Technology AB är ett svenskt företag som grundades 2018. Företaget erbjuder en digital plattform för företagsfinansiering. Krea samarbetar med över 30 banker och andra långivare för att erbjuda små och medelstora företag konkurrenskraftiga lån, ...

Arcadia Finans

Arcadia Finans underlättar din låneprocess genom att erbjuda enkel, trygg och kostnadsfri låneansökan. Samarbetet med pålitliga banker under Finansinspektionens tillsyn ger möjlighet till flera erbjudanden. Endast en kreditupplysning görs, delad mell...

Moank

Moanks övergripande mål är att främja en långsiktig och hållbar privatekonomi för sina kunder genom att erbjuda finansiella produkter och tjänster. Med hjälp av AI-verktyg och innovativa tekniska lösningar strävar Moank efter att tillhandahålla lån o...

Nstart

För en ekonomisk omvandling, välkomna till Nstart, er pålitliga partner för att övervinna ekonomiska utmaningar och skapa en starkare ekonomisk framtid. Sedan 2016 har Nstart dedikerat sig till att erbjuda innovativa finansiella lösningar som sträcke...

Lenditum

Lenditum står som den framstående jämförelsetjänsten för privat- och företagslån, med målet att skapa en trygg, smidig och digitaliserad plattform för konsumenter och företag. Med möjligheten att kostnadsfritt ansöka om privatlån upp till 600 000 kr ...

Lånefaktas betyg av Arcadia Finans

3 / 5

Tim Karlsson

Tim, med en civilekonomexamen, har ett starkt intresse för ekonomi och finans. Som innehållsansvarig ser han till att Lånefakta alltid erbjuder korrekt och aktuell information.