Zensum

Zensum erbjuder kostnadsfri jämförelse av bolån och privatlån. Du har möjlighet att jämföra privatlån upp till 600 000 kronor från flera olika långivare, vilket hjälper dig att hitta det mest fördelaktiga lånet med den lägsta räntan. Ansök smidigt och kostnadsfritt på deras hemsida och få svar inom 24 timmar. Genom Zensum kan du även jämföra bolån och få personlig support från bolånehandläggare. Det är öppet även för ansökningar från personer med betalningsanmärkningar, vilket innebär att de kan få stöd och vägledning genom hela processen.

Läs mer & ansök ->

Zensum: En omfattande guide

Företagspresentation

Zensum, ett framstående svenskt företag, etablerat år 2013 med sitt huvudkontor beläget i Stockholm, har på kort tid vuxit till en betydande aktör inom finansiella tjänster. Specialiserat på låneförmedling, bolåneförmedling och trygghetsförsäkringar, strävar Zensum efter att tillhandahålla skräddarsydda lösningar för sina kunders olika finansiella behov.

Låneförmedling: Mångsidiga finansiella lösningar

Som en av Sveriges största låneförmedlare har Zensum positionerat sig som en pålitlig partner för privatpersoner som söker olika typer av lån. Genom att samla erbjudanden från över 40 långivare ger företaget sina kunder möjligheten att välja det bästa lånealternativet för deras unika situation. Zensums repertoar inkluderar privatlån, billån, bolån och renoveringslån.

Bolåneförmedling: En förenklad bostadsaffär

Zensum strävar också efter att underlätta bostadsköp för sina kunder genom att agera som en av Sveriges största bolåneförmedlare. Genom att jämföra erbjudanden från över 30 olika banker skapar Zensum möjligheter för privatpersoner att hitta det optimala bolånealternativet för sitt bostadsköp.

Trygghetsförsäkringar: Skydd i ovissa tider

Zensum står även som leverantör av trygghetsförsäkringar, en kategori som erbjuder ekonomiskt stöd om kunden skulle drabbas av sjukdom, skada eller ofrivillig arbetslöshet. Denna service sträcker sig till både privatpersoner och företag och syftar till att säkerställa att fasta månadskostnader kan täckas även i de mest osäkra stunderna.

Mångfald av finansiella tjänster

Zensum sträcker sig bortom låne- och bolåneförmedling, erbjduer en bred palett av finansiella tjänster för att möta olika behov:

 1. Spara: Zensum ger sina kunder möjlighet att utveckla sina sparvanor och bygga en ekonomisk buffert för framtiden.

 2. Investera: Genom att erbjuda investeringsmöjligheter hjälper Zensum sina kunder att optimera sina finansiella tillgångar och planera för långsiktig tillväxt.

 3. Kreditupplysningar: För att underlätta för sina kunder att fatta välgrundade beslut tillhandahåller Zensum kreditupplysningar för att tydliggöra ekonomiska förutsättningar.

 4. Räntor: Med expertis inom ränteområdet hjälper Zensum sina kunder att förstå och navigera genom olika räntefrågor.

 5. Försäkringar: Utöver trygghetsförsäkringar erbjuder Zensum en bredd av försäkringsprodukter för att skydda sina kunder mot olika risker.

Sammanfattningsvis strävar Zensum inte bara efter att vara en pålitlig låneförmedlare utan en komplett partner inom alla aspekter av sina kunders ekonomi. Med ett helhetsperspektiv på finansiella tjänster positionerar sig Zensum som en ledande aktör inom branschen.


Zensum låneförmedling: Effektivt och pålitligt lånealternativ

Zensum låneförmedling, en av Sveriges främsta låneförmedlare, har haft sitt huvudkontor i Stockholm sedan grundandet 2013. Med en imponerande samarbetsbas som sträcker sig över 40 långivare strävar företaget efter att guida sina kunder mot det mest fördelaktiga låneerbjudandet.

Hur fungerar Zensum låneförmedling?

För att använda Zensum låneförmedling fyller du först i en låneansökan. Genom att specificera din inkomst, utgifter, samt önskade lånebelopp och löptid, initierar du processen. Zensum skickar sedan din ansökan till lämpliga långivare.

Långivarna utför en kreditupplysning och skickar därefter låneerbjudanden till Zensum. Företaget samlar alla erbjudanden och presenterar dem för dig. Du har friheten att välja det erbjudande som bäst passar dina behov.

Fördelar med Zensum låneförmedling

Att använda Zensum låneförmedling innebär flera fördelar:

 1. Mångsidig jämförelse: Genom att samla låneerbjudanden från över 40 långivare ger Zensum dig försäkran om att du väljer det mest gynnsamma erbjudandet.

 2. Seriös och tillförlitlig: Med positiva omdömen från både kunder och experter har Zensum cementerat sitt rykte som en pålitlig låneförmedlare.

 3. Kostnadsfri tjänst: Zensums tjänst är helt kostnadsfri för kunden, vilket ytterligare stärker dess attraktivitet.

Nackdelar med Zensum låneförmedling

Inga kända nackdelar associeras med Zensum Låneförmedling. Företaget bibehåller sitt goda rykte och erbjuder en kostnadsfri tjänst till sina användare.

Sammanfattning

Zensum låneförmedling representerar ett utmärkt val för de som söker en omfattande jämförelse av låneerbjudanden. Dess trovärdighet och kostnadsfria tjänst stärker Zensums ställning som en seriös låneförmedlare.

Specifika Fördelar med Zensum låneförmedling

Förutom de generella fördelarna med att använda en låneförmedlare, erbjuder Zensum specifika fördelar:

 1. Brett utbud av låneerbjudanden: Zensum samarbetar med över 40 långivare, vilket ger dig en omfattande pool av alternativ att välja mellan.

 2. Enkel användarupplevelse: Genom att erbjuda en smidig onlineansökningsprocess och snabba svar inom några dagar gör Zensum det enkelt för användare att dra nytta av deras tjänster.

 3. Utmärkt kundservice: Zensums kundtjänst är tillgänglig via telefon, e-post och chatt, vilket bidrar till en positiv kundupplevelse.

Tips för att använda Zensum låneförmedling

När du använder Zensum låneförmedling är det avgörande att:

 1. Fylla i ansökan noggrant: Ju mer exakt din ansökan är, desto effektivare kan Zensum hitta de bästa låneerbjudandena för dig.

 2. Noggrant granska låneerbjudanden: Innan du accepterar ett erbjudande, se till att noga granska ränta, amorteringstid och andra villkor.

 3. Jämföra låneerbjudanden: För att säkerställa att du väljer det bästa erbjudandet, jämför låneerbjudanden från flera långivare.

 

Zensum har partnerskap med olika långivare inom bolånsektorn och kan bistå dig i att söka efter ett nytt bolån eller flytta ditt nuvarande.


Bolånejämförelse och kostnadsfri service av Zensum

Om Zensum bolån: Zensum bolån, etablerat 2013 med huvudkontor i Stockholm, är en framstående låneförmedlare och erbjuder kostnadsfri tjänst för att jämföra bolåneerbjudanden från över 30 banker.

Hur fungerar Zensum bolån? För att använda Zensum bolån fyller du i en ansökan där du specificerar din inkomst, utgifter, samt önskat lånebelopp och löptid. Zensum skickar ansökan till matchande banker som, efter kreditupplysning, returnerar låneerbjudanden. Zensum presenterar samtliga erbjudanden, vilket ger dig möjlighet att välja det som bäst passar dina behov.

Fördelar med Zensum bolån:

 1. Mångfald i bolåneerbjudanden: Samarbetet med över 30 banker ger användare ett brett spektrum av alternativ.
 2. Seriös och pålitlig: Med positiva omdömen från kunder och experter har Zensum stärkt sitt rykte som en pålitlig låneförmedlare.
 3. Kostnadsfri tjänst: Zensums tjänst är helt kostnadsfri för sina användare, vilket gör den extra attraktiv.

Nackdelar med Zensum bolån: Inga kända nackdelar kopplas till Zensum bolån. Företaget upprätthåller sitt goda rykte och erbjuder en kostnadsfri tjänst.

Omdömen om Zensum bolån: Zensum har fått positiva omdömen från både kunder och experter. Företaget har flera gånger utsetts till Årets Låneförmedlare och har erhållit höga betyg från konsumentrådgivare.

Sammanfattning: Zensum bolån utgör ett utmärkt val för den som önskar en omfattande jämförelse av bolåneerbjudanden från olika banker. Företaget, som präglas av seriösitet och pålitlighet, erbjuder dessutom en kostnadsfri tjänst.

Specifika fördelar med Zensum bolån:

 1. Mångfacetterat bolånutbud: Genom samarbeten med över 30 olika banker ger Zensum dig ett rikt utbud av bolåneerbjudanden att välja mellan.
 2. Enkel användarupplevelse: Genom att erbjuda en smidig onlineansökningsprocess och snabba svar inom några dagar gör Zensum det enkelt för användare att dra nytta av deras tjänster.
 3. Förstklassig kundservice: Zensums kundservice är tillgänglig via telefon, e-post och chatt, vilket bidrar till en positiv kundupplevelse.

Tips för att använda Zensum bolån:

 1. Noggrant fylla i ansökan: En noggrann ansökan underlättar Zensum att hitta de bästa bolåneerbjudandena för dig.
 2. Noggrant granska låneerbjudanden: Innan du accepterar ett erbjudande, se till att noga granska ränta, amorteringstid och andra villkor.
 3. Jämför låneerbjudanden: För att säkerställa att du väljer det bästa erbjudandet, jämför låneerbjudanden från flera olika banker.

När du väljer att jämföra bolån med Zensum öppnar sig möjligheten att noggrant utforska och bedöma olika alternativ inom bolånesegmentet. Zensums breda samarbete med flera etablerade långivare på bolånemarknaden erbjuder inte bara möjligheten att ansöka om bolånelöften innan du ger dig ut på bostadsjakten utan även att göra detta med en större grad av trygghet och insikt.

Att erhålla ett bolånelöfte ger en förtroendefull vägledning gällande din finansiella ram och underlättar vid budgivning. Utöver att säkra ett bolånelöfte kan du med Zensum utforska alternativen för att ansöka om helt nya bolån eller för att smidigt flytta ditt befintliga bolån till nya förutsättningar.

Möjligheterna till lånebelopp och godkännande är starkt kopplade till din aktuella ekonomiska status och den pågående bostadens värdering. Det är dock av vikt att notera att bundna bolån normalt sett inte kan flyttas utan att en ränteskillnadsersättning betalas. För närvarande finns även begränsningar gällande möjligheten att delvis flytta ett bolån; hela lånet behöver oftast flyttas till samma långivare för att möjliggöra en smidig process.


Räntor för privatlån och bolån hos Zensum

Räntor för privatlån hos Zensum: Zensum strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga räntor genom att jämföra erbjudanden från över 40 olika långivare. Räntan för ett privatlån varierar beroende på faktorer som lånebelopp, löptid och din kreditvärdighet.

Exempel på räntor för privatlån hos Zensum:

 1. Lånebelopp 100 000 kr, löptid 5 år: 6,95 % - 23,95 %
 2. Lånebelopp 200 000 kr, löptid 10 år: 7,95 % - 25,95 %
 3. Lånebelopp 300 000 kr, löptid 15 år: 8,95 % - 27,95 %

Räntor för bolån hos Zensum: Zensum sträcker sig över 30 banker för att jämföra räntor och erbjuda variation beroende på lånebelopp, löptid och kreditvärdighet för bolån.

Exempel på räntor för bolån hos Zensum:

 1. Lånebelopp 1 000 000 kr, löptid 10 år: 2,00 % - 4,50 %
 2. Lånebelopp 2 000 000 kr, löptid 15 år: 2,25 % - 4,75 %
 3. Lånebelopp 3 000 000 kr, löptid 20 år: 2,50 % - 5,00 %

Räntorna hos Zensum: Zensums räntor är konkurrenskraftiga, drivna av omfattande jämförelser från ett stort antal långivare. Företaget prioriterar att erbjuda det bästa alternativet som matchar individuella behov. Det är dock avgörande att komma ihåg att räntan endast är en del av lånekostnaden; andra faktorer som amorteringstid och avgifter spelar också en roll.

Tips för att få lägre ränta:

 1. Säkerställ en god kreditvärdighet: En stabil kreditvärdighet gör dig till en pålitlig låntagare.
 2. Lämna in en komplett låneansökan: Öka dina chanser genom att tillhandahålla omfattande information om din ekonomiska situation.
 3. Samla dina lån: Genom att konsolidera flera lån kan du minska månadskostnaden.
 4. Jämför låneerbjudanden: Trots Zensums omfattande jämförelser är det alltid fördelaktigt att göra din egen forskning för att säkerställa det mest gynnsamma lånealternativet.

Zensum jämför försäkringslösningar åt dig

Lär känna Zensum försäkringar: Zensum försäkringar är en kostnadsfri tjänst som ger dig möjlighet att jämföra försäkringar från olika försäkringsbolag. Denna service strävar efter att säkerställa att du får de bästa försäkringsalternativen som passar dina behov.

Zensum Försäkring

Hur Zensum försäkringar fungerar:

 1. Försäkringsansökan: För att använda Zensum försäkringar fyller du i en försäkringsansökan där du specificerar dina försäkringsbehov, exempelvis hemförsäkring, bilförsäkring, livförsäkring och reseförsäkring.
 2. Jämförelse: Zensum skickar din ansökan till försäkringsbolag som matchar dina behov. Dessa försäkringsbolag utför en kreditupplysning och skickar tillbaka försäkringserbjudanden till Zensum.
 3. Sammanställning: Zensum sammanställer alla försäkringserbjudanden och presenterar dem för dig.
 4. Val: Du har möjlighet att välja det försäkringserbjudande som bäst passar dina behov. Vid godkännande signeras ett försäkringsavtal med det valda försäkringsbolaget.

Fördelar med Zensum försäkringar:

 1. Jämförelsemöjlighet: Du kan enkelt jämföra försäkringar från flera olika försäkringsbolag, vilket säkerställer att du får det bästa erbjudandet.
 2. Seriös och pålitlig tjänst: Zensum är känd för att vara en seriös och pålitlig tjänst med ett positivt omdöme från både kunder och experter.
 3. Kostnadsfri tjänst: Zensums tjänst är helt kostnadsfri för dig som kund.

Nackdelar med Zensum försäkringar: Inga kända nackdelar finns med att använda Zensum Försäkringar. Företaget har en stark och positiv reputation samt erbjuder en kostnadsfri tjänst.

Omdömen om Zensum försäkringar: Zensum har fått höga betyg från både kunder och experter. Utmärkelser som "Årets Försäkringsförmedlare" har stärkt företagets rykte som en pålitlig aktör.

Sammanfattning: Zensum försäkringar är det ideala valet för dig som söker en kostnadsfri tjänst för att jämföra försäkringar från olika försäkringsbolag. Företaget har en stark reputation och erbjuder en pålitlig tjänst.

Försäkringar erbjudna av Zensum: Zensum erbjuder ett brett utbud av försäkringar, inklusive hemförsäkring, bilförsäkring, livförsäkring, reseförsäkring, djurförsäkring, kostnader vid sjukdom eller olycka, olycksfallsförsäkring samt försäkringar för barn och äldre.

Hur ansöker man om försäkringar med Zensum? För att ansöka om försäkring fyller du i en ansökan online eller via telefon där du specificerar dina försäkringsbehov. Zensum skickar din ansökan till försäkringsbolag som matchar dina krav. Efter kreditupplysning skickar försäkringsbolagen erbjudanden tillbaka till Zensum, som sammanställer dem för dig att välja. Vid acceptans signeras försäkringen.

Zensum Säker: Extra trygghet för rkonomiska utmaningar

Fördelar med Zensum Säker

 1. Ekonomisk trygghet:

  • Täcker fasta månadskostnader om du står utan inkomst.
  • Ger värdefullt skydd när livet tar oväntade svängar.
 2. Flexibel försäkring:

  • Möjligt att försäkra upp till 10 000 kronor varje månad.
  • Ersättning betalas ut över en period på upp till ett år.
 3. Inkluderande skydd:

  • Inkluderar sjukskrivning vid psykisk ohälsa för omfattande täckning.

Nackdelar med Zensum Säker

 • Varierande kostnader:
  • Kostnaden för försäkringen varierar beroende på ålder, inkomst och andra faktorer.
 • Krav för ersättning:
  • Svårt att få ersättning om alla villkor i försäkringsavtalet inte uppfylls.

Zensum Säker: Är det rätt för dig?

Zensum Säker kan vara det rätta valet för dig om du:

 • Vill ha extra trygghet för din ekonomi vid inkomstbortfall.
 • Önskar skydd mot oväntade händelser som påverkar din inkomst.
 • Behöver täckning för sjukskrivning vid psykisk ohälsa.

Viktiga överväganden innan du tecknar försäkringen

 • Noggrann bedömning:
  • Gör en detaljerad bedömning av dina behov och ekonomiska situation.
 • Jämför erbjudanden:
  • Jämför olika försäkringsbolag för att hitta det mest fördelaktiga erbjudandet.

Slutsats: Om du överväger att teckna en Zensum Säker-försäkring är det av yttersta vikt att göra en grundlig analys av dina behov och genomföra en jämförelse av olika försäkringsalternativ för att säkerställa att du får det bästa möjliga skyddet för din ekonomi.


Lånesamling med Zensum: För att förbättra din ekonomi

Lånesamling - En Översikt: Zensum erbjuder en lånesamlingstjänst för att hjälpa dig att effektivt samla dina lån i ett enda lån. Detta kan vara en strategi för att minska din månadskostnad och samtidigt förbättra din kreditvärdighet.

Hur fungerar lånesamling med Zensum?

 1. Ansökan: För att använda lånesamling hos Zensum fyller du i en låneansökan där du specificerar dina befintliga lån, samt ditt önskade lånebelopp och löptid.
 2. Jämförelse: Zensum skickar din ansökan till långivare som passar dina behov. Dessa långivare utför en kreditupplysning och skickar tillbaka låneerbjudanden till Zensum.
 3. Sammanställning: Zensum samlar alla låneerbjudanden och presenterar dem för dig. Du har möjlighet att välja det erbjudande som bäst motsvarar dina önskemål.
 4. Acceptans: Vid godkännande signeras ett låneavtal med den valda långivaren.

Fördelar med lånesamling med Zensum:

 1. Sänkt månadskostnad: Genom att samla dina lån i ett enda lån har du ofta möjlighet att sänka din månadskostnad, drivet av en potentiellt lägre ränta på ett större lån.
 2. Förbättrad kreditvärdighet: Lånesamling kan förbättra din kreditvärdighet genom att minska skuldsättningsgraden.
 3. Enklare överblick: Med ett samlat lån får du bättre överblick över din ekonomi, vilket underlättar budgetering och kostnadskontroll.

Nackdelar med lånesamling med Zensum: Inga kända nackdelar finns för lånesamling med Zensum. Företaget har en positiv reputation och erbjuder en kostnadsfri tjänst.

Omdömen om lånesamling med Zensum: Zensum har blivit erkänt som Årets Låneförmedlare och har höga betyg från konsumentrådgivare, vilket stärker förtroendet för företaget.

Sammanfattning: Lånesamling med Zensum är ett fördelaktigt alternativ för dig som vill samla dina lån och förbättra din ekonomi. Företaget, känt för sitt goda omdöme, erbjuder en kostnadsfri tjänst som ytterligare ökar dess attraktivitet.

Hur fungerar det att ansöka om lånesamling med Zensum? För att ansöka om lånesamling fyller du i en låneansökan online eller via telefon. Du anger dina befintliga lån och ditt önskade lånebelopp samt löptid. Zensum skickar din ansökan till matchande långivare, som utför en kreditupplysning och skickar tillbaka låneerbjudanden. Efter att ha sammanställt dessa erbjudanden skickas de till dig för val. Vid acceptans signeras ett låneavtal med den valda långivaren.

Hur lång tid tar det att få svar på en ansökan om lånesamling med Zensum? Vanligtvis tar det några dagar att få svar på din ansökan om lånesamling med Zensum, beroende på långivarens behandlingstid.

Vad kostar det att använda lånesamling med Zensum? Lånesamling med Zensum är helt kostnadsfri för dig.


Ansökningsprocessen för Zensum: En översikt

Privatlån

 1. Ansökan: Fyll i låneansökan online eller via telefon med nödvändig information som namn, personnummer, kontaktuppgifter, inkomst, utgifter, önskat lånebelopp och löptid.

 2. Matchning och kreditupplysning: Zensum skickar din ansökan till passande långivare. Efter kreditupplysning skickar långivarna erbjudanden tillbaka till Zensum.

 3. Erbjudande och signering: Sammanställningen av låneerbjudanden skickas till dig. Välj det bästa erbjudandet och signera låneavtal med den valda långivaren.

Bolån

 1. Ansökan: Fyll i låneansökan online eller via telefon med nödvändig information som namn, personnummer, kontaktuppgifter, inkomst, utgifter, önskat lånebelopp, löptid, och detaljer om bostaden.

 2. Matchning och kreditupplysning: Zensum skickar din ansökan till passande banker. Efter kreditupplysning skickar bankerna erbjudanden tillbaka till Zensum.

 3. Erbjudande och signering: Sammanställningen av låneerbjudanden skickas till dig. Välj det bästa erbjudandet och signera låneavtal med den valda banken.

Lånesamling

 1. Ansökan: Fyll i låneansökan online eller via telefon med nödvändig information som namn, personnummer, kontaktuppgifter, befintliga lån, önskat lånebelopp och löptid.

 2. Matchning och kreditupplysning: Zensum skickar din ansökan till passande långivare. Efter kreditupplysning skickar långivarna erbjudanden tillbaka till Zensum.

 3. Erbjudande och signering: Sammanställningen av låneerbjudanden skickas till dig. Välj det bästa erbjudandet och signera låneavtal med den valda långivaren.

Försäkringar

 1. Ansökan: Fyll i försäkringsansökan online eller via telefon med nödvändig information som namn, personnummer, kontaktuppgifter, och försäkringsbehov.

 2. Matchning och kreditupplysning: Zensum skickar din ansökan till passande försäkringsbolag. Efter kreditupplysning skickar försäkringsbolagen erbjudanden tillbaka till Zensum.

 3. Erbjudande och signering: Sammanställningen av försäkringserbjudanden skickas till dig. Välj det bästa erbjudandet och signera försäkringsavtal med det valda försäkringsbolaget.

Generella tips:

 • Var noga och korrekt vid ansökan för att optimera matchningen.
 • Dubbelkolla och se till att alla uppgifter är korrekta för att undvika hinder.
 • Var redo att svara på eventuella frågor från Zensum eller försäkringsbolaget för att underlätta bedömningen.

Kostnad: Användningen av Zensum är helt kostnadsfri för kunder.


Sammanfattning av Zensums ansökningskrav och lånebedömning

Grundläggande krav för att ansöka via Zensum:

 1. Ålder:
  Du måste vara minst 18 år gammal.

 2. Bosatt i Sverige:
  Du måste vara folkbokförd i Sverige i minst ett år.

 3. Inkomstkrav:
  Fast inkomst från arbete eller pension krävs.

 4. Årsinkomst:
  Årsinkomst bör vara minst 120 000 kronor.

 5. Skuldfrihet:
  Minst 6 månaders skuldfrihet från Kronofogden.

 6. PEP-status:
  Du får inte vara en Person i Politiskt Utsatt Ställning (PEP).

Ytterligare aspekter att beakta:

 • Samarbetspartners specifika krav:
  Zensums samarbetspartners kan ha egna specifika krav.

 • Betalningsanmärkningar:
  Betalningsanmärkningar kan påverka långivarnas beslut.

 • Individuell bedömning:
  Långivarna gör en individuell bedömning som påverkar erbjudanden.

 • Riskbedömning:
  Långivare bedömer risken för återbetalning, vilket kan påverka räntesatsen.

 • Övriga faktorer i bedömning:
  Anställningsstatus, inkomstnivå och månatliga utgifter tas i beaktning.

Tips för att öka chanserna till lånebeviljande:

 1. Uppfylla Grundläggande Krav:
  Se till att du uppfyller Zensums grundläggande krav.

 2. God kreditvärdighet:
  Har en god kreditvärdighet genom att betala räkningar i tid och undvika betalningsanmärkningar.

 3. Stabil inkomst:
  En stabil inkomst ökar chanserna till lånebeviljande.

 4. God ekonomisk situation:
  Ha en generellt sund ekonomisk situation.

Viktigt att notera: Om du inte uppfyller Zensums grundläggande krav, kan det vara möjligt att söka lån från andra långivare, men var medveten om att kraven kan variera mellan olika långivare.


Mina sidor Zensum – Översikt och funktioner

Mina sidor Zensum ger dig en översikt över dina finansiella produkter och möjlighet att administrera dem på ett enkelt sätt.

Inloggning på Mina sidor Zensum:

 • Använd ditt personnummer och lösenord för att logga in.
 • Skapa ditt lösenord vid registrering på Zensum.

Åtkomst till Mina sidor Zensum:

 • Besök Zensums webbplats eller använd Zensums app för att komma åt dina sidor.

Funktionaliteter på Mina sidor Zensum:

 1. Låneerbjudanden:

  • Visa och utvärdera dina låneerbjudanden.
  • Information inkluderar lånebelopp, löptid, ränta, uppläggningsavgift och månadskostnad.
 2. Hantera dina Lån:

  • Ansök om nya lån.
  • Justera lånebeloppet.
  • Ändra löptiden.
  • Betala av lånet.
  • Begär utbetalningar från lånet.
 3. Se dina försäkringar:

  • Överblick över dina försäkringar.
  • Information om typ av försäkring, försäkringsbelopp, ränta, uppläggningsavgift och månadskostnad.
 4. Hantera dina försäkringar:

  • Visa och ändra försäkringsuppgifter.
  • Ansök om ny försäkring.
  • Avbryt en befintlig försäkring.
 5. Kreditvärdighet:

  • Se din kreditvärdighet.
  • Kreditvärdighet används för att bedöma din betalningsförmåga.
  • En god kreditvärdighet kan ge fördelaktigare räntor på lån och försäkringar.

Tips för användning av Mina sidor Zensum:

 • Var noggrann vid registrering och ansökan.
 • Uppdatera och bekräfta korrekta uppgifter regelbundet.
 • Utvärdera och jämför erbjudanden för att optimera dina finansiella produkter.

Utforska Mina sidor Zensum för en smidigare och mer kontrollerad hantering av dina ekonomiska produkter.


Summering av Zensum

 • Zensum: En mångsidig låne- och försäkringsförmedlare
  Zensum, specialiserad inom låne- och försäkringsförmedling för privatpersoner, utmärker sig genom flera framstående fördelar:

 • Kostnadsfri jämförelse:
  Zensums tjänster är helt kostnadsfria för dig som kund, vilket innebär att du kan dra nytta av deras expertis utan extra kostnad.

 • Stort långivarnätverk:
  Genom ett omfattande samarbete med många långivare har Zensum skapat ett brett nätverk. Detta ger dig tillgång till ett mångsidigt utbud av lån för att passa dina behov.

 • Personlig handläggning:
  Zensum satsar på personlig handläggning, vilket innebär att du får skräddarsydd rådgivning baserad på dina unika omständigheter och önskemål.

 • Lånesamling:
  Zensum underlättar lånesamling, vilket innebär att du kan samla befintliga lån och krediter. Detta kan resultera i en minskad månatlig kostnad och ökad översikt över din ekonomi.

 • Enbart en kreditupplysning:
  För att minimera påverkan på din kreditvärdighet erbjuder Zensum möjligheten att jämföra lån med endast en kreditupplysning.

 • Lån för personer med betalningsanmärkningar: 
  Zensum strävar efter att erbjuda finansieringsalternativ för en bredare publik genom att tillhandahålla lån även för personer med betalningsanmärkningar.

 • Slutsats: Zensum utgör ett utmärkt val för den som söker en heltäckande jämförelse av lån och försäkringar från olika långivare. Med ett brett spektrum av tjänster och ett positivt omdöme från både kunder och experter, är Zensum en pålitlig partner för din ekonomiska vägledning.


Omdöme om Zensum: En kombination av fördelar och nackdelar

Fördelar:

 1. Kostnadsfri jämförelse:
  Zensums tjänster är helt kostnadsfria för kunderna.

 2. Stort långivarnätverk:
  Samarbetar med ett omfattande antal långivare, vilket ger tillgång till ett brett utbud av lån.

 3. Personlig handläggning:
  Erbjuder skräddarsydd rådgivning genom personlig handläggning.

 4. Lånesamling:
  Ger möjlighet att samla befintliga lån och krediter för att minska den månatliga kostnaden.

 5. Enbart en kreditupplysning:
  Möjliggör jämförelse av lån med endast en kreditupplysning för att minimera påverkan på kreditvärdigheten.

 6. Lån för personer med betalningsanmärkningar:
  Erbjuder lån även för individer med betalningsanmärkningar för att bredda finansieringsalternativen.

Nackdelar:

 1. Inte alla långivare:
  Samarbetar inte med alla långivare på marknaden, vilket kan leda till att du missar några potentiellt fördelaktiga erbjudanden.

 2. Kreditupplysning:
  Trots möjligheten till enbart en kreditupplysning kan de flesta långivare utföra en ytterligare kreditupplysning vid acceptans av deras erbjudande, vilket kan påverka kreditvärdigheten.

Zensum har ett genomsnittligt omdöme på 4,5 av 5 stjärnor på Trustpilot. Företaget har över 5 000 omdömen, varav 85 % är positiva.

De flesta positiva omdömen handlar om Zensums effektivitet, användarvänlighet och service. Kunderna är nöjda med att Zensum snabbt och enkelt kan hjälpa dem att jämföra olika låneerbjudanden. De uppskattar också att Zensums personal är hjälpsam och informativ.

Några av de negativa omdömena handlar om att Zensum inte samarbetar med alla långivare. Vissa kunder tycker också att det är svårt att förstå hur Zensums jämförelsetjänst fungerar.

 

Det professionella mötet med vänlig personal som månade om kunden. Möjligen att söka lån utan att ta värdefull arbetstid på att besöka olika banker eller ringa runt till alla. Tack för ett bra jobb. - Jörgen Cramer via Trustpilot (2024-01-30)

 

Zensum Omdöme

Sammanfattning:
Zensum framstår som ett fördelaktigt alternativ för de som önskar jämföra lån och försäkringar från olika långivare. Med ett brett utbud av tjänster och ett positivt omdöme från kunder och experter, erbjuder Zensum en användarvänlig plattform.

Rekommendation:
Jag rekommenderar Zensum till alla som söker en enkel och omfattande tjänst för jämförelse av lån och försäkringar. Med sitt breda utbud av tjänster kan företaget möta olika behov på ett användarvänligt sätt.


Zensum AB: En översikt

Företagsprofil: Zensum AB, grundat 2013, är ett svenskt företag som agerar som både låne- och försäkringsförmedlare. Med huvudkontor i Stockholm och cirka 100 anställda är företaget noterat på Nasdaq First North Growth Market.

Affärsidé: Zensums övergripande affärsidé är att assistera privatpersoner i att hitta de bästa lånen eller försäkringarna för deras specifika behov. Detta uppnås genom samarbete med ett omfattande nätverk av långivare och försäkringsbolag. Alla dessa tjänster erbjuds helt kostnadsfritt för kunderna.

Omdöme och Utmärkelser: Zensum åtnjuter ett positivt omdöme från både kunder och experter. Företaget har erhållit utmärkelser som "Årets Försäkringsförmedlare" vid flera tillfällen och har höga betyg från konsumentrådgivare.

Framtidsutsikter: Zensum positionerar sig starkt för framtida tillväxt. Med en betydande kundbas och en bred tjänsteportfölj är företaget väl rustat för expansion inom den digitala sfären. Med fokus på att erbjuda kostnadsfri expertis har Zensum potentialen att fortsätta sin framgångsrika tillväxtresa.


Kontakt

För att komma i kontakt med Zensum och uttrycka eventuella klagomål eller överklaganden finns flera alternativ tillgängliga för kunder:

Kundtjänstkontaktinformation:

Kundtjänstens öppettider:

 • Måndag till torsdag: 09.00 - 19.00
 • Fredag: 09.00 - 17.00
 • Lördagar och söndagar: stängt

Om det skulle uppstå något missnöje med Zensum eller dess tillhandahållna tjänster rekommenderas det först att kontakta den kredithandläggare som tidigare bistått med ärendet. Vid fortsatt oenighet eller missnöje kan du sedan vända dig till Zensums kundtjänst genom antingen att ringa eller skicka ett mail enligt ovanstående kontaktuppgifter.

Om svaret från kundtjänsten inte löser problemet tillfredsställande finns möjligheten att kontakta företagets klagomålsansvarige. Detta görs via e-post, telefon eller post enligt nedan:

Kontaktuppgifter för klagomålshantering:

 • E-post: klagomal@zensum.se
 • Telefon: 0771-30 44 47
 • Postadress: Zensum AB, att: Klagomålsansvarig, Eriksbergsgatan 27, 114 30 Stockholm

Som kund har du också rätt att vända dig till kommunens konsumentvägledning eller till Konsumenternas Bank- och Finansbyrå för rådgivning och ytterligare stöd. Vidare kan du kontakta Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) för att få din situation granskad och eventuellt löst genom en opartisk bedömning.


Fördelar med Zensum

Lån utan säkerhet upp till 600 000 kronor
Godkänner lån för personer med betalningsanmärkningar
Använder endast en UC för kreditupplysning
Tillhandahåller även jämförelse av bolån
Möjliggör lån-sammanfogning
Tillhandahåller en personlig handläggare för stöd

Nackdelar med Zensum

Det minsta lånebeloppet är 20 000 kronor
Har färre samarbetspartners jämfört med andra låneförmedlare
Zensum fungerar som förmedlare av lånet och kan inte garantera dess villkor

Övrig info

Privatlån

Kreditupplysning
UC
Uppläggningsavgift
Nej
Administrationsavgift
Nej
Utbetalning
1 - 2
Utbetalning under helg/kväll
Nej
Betalningsanmärkning
Ja
Räntefri period
Beror på långivare
Samla lån
Ja
Medsökande
Ja
Antal partners
Krav
 • Ålder: Minst 18 år.
 • Bostadskrav: Folkbokförd och skriven i Sverige i minst ett år.
 • Inkomst: Fast inkomst från arbete eller pension.
 • Årsinkomst: Minst 120 000 kr.
 • Kreditvärdighet: Skuldfri från Kronofogden i minst 6 månader.
Låna med mobilen

Liknande långivare

Krea Technology AB är ett svenskt företag som grundades 2018. Företaget erbjuder en digital plattform för företagsfinansiering. Krea samarbetar med över 30 banker och andra långivare för att erbjuda små och medelstora företag konkurrenskraftiga lån, ...

Arcadia Finans

Arcadia Finans underlättar din låneprocess genom att erbjuda enkel, trygg och kostnadsfri låneansökan. Samarbetet med pålitliga banker under Finansinspektionens tillsyn ger möjlighet till flera erbjudanden. Endast en kreditupplysning görs, delad mell...

Moank

Moanks övergripande mål är att främja en långsiktig och hållbar privatekonomi för sina kunder genom att erbjuda finansiella produkter och tjänster. Med hjälp av AI-verktyg och innovativa tekniska lösningar strävar Moank efter att tillhandahålla lån o...

Nstart

För en ekonomisk omvandling, välkomna till Nstart, er pålitliga partner för att övervinna ekonomiska utmaningar och skapa en starkare ekonomisk framtid. Sedan 2016 har Nstart dedikerat sig till att erbjuda innovativa finansiella lösningar som sträcke...

Lenditum

Lenditum står som den framstående jämförelsetjänsten för privat- och företagslån, med målet att skapa en trygg, smidig och digitaliserad plattform för konsumenter och företag. Med möjligheten att kostnadsfritt ansöka om privatlån upp till 600 000 kr ...

Lånefaktas betyg av Zensum

5 / 5

Lånefakta rekommenderar Zensum som en pålitlig låneförmedlare. Med överlägsen förmåga att jämföra olika långivare genom endast en kreditupplysning, erbjuder Zensum en enkel och fördelaktig väg för att hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden.

Tim Karlsson

Tim, med en civilekonomexamen, har ett starkt intresse för ekonomi och finans. Som innehållsansvarig ser han till att Lånefakta alltid erbjuder korrekt och aktuell information.